Çeşme’de Aile Saadeti

Tiyatro ve sinema sanatçısı Tamer Karadağlı, boşandığı eşi Arzu Balkan ve kızı Zeyno ile Çeşme‘de tatil yapıyor.

’Ferhunde Hanımlar
’, ’Çocuklar Duymasın’, ’Yağmur Zamanı’, ’Fedai’ gibi dizilerde, ‘Beyza’nın Kadınları’ ve ‘Bir Tutam Baharat’ gibi filmlerde rol alan Tamer Karadağlı, Alaçatı sokaklarında rahatça dolaşamayınca soluğu Çeşme’de aldı.

Tamer Karadağlı 2002 yılında evlenip 2007 yılında da boşandığı eşi Arzu Balkan ve kızları Zeyno ile Çeşme Çarşısı’nda gezdi. 3 yaşındaki Zeyno, babasının omuzlarında keyifle etrafı seyrederken, Arzu Balkan da son derece mutlu görünüyordu. Çeşme çarşısını boydan boya yürüyen çift, sahilde de tur attı.

DHA

Bu haber Pazartesi, Ağustos 17, 2009, 21:55 zamanında "İlişkiler" kategorisine Arman ACAR tarafından eklendi. Şu anda hiç yorum bulunmuyor. Dilerseniz yorum yapabilirsiniz..Haber şimdiye kadar 469 views ya sahip.

Yazar Hakkında

Arman ACAR has written 310 stories on this site.

Yorum Yapabilirsiniz


Copyright © 2010 Türkpaparazzi | Magazin, Sosyete, Paparazzi, Ünlüler, Mankenler. Tüm Hakkı Saklıdır
Seçim Vizyon, TürkSpor, İddaaBülten
Wordpress & Wp-Max

Trabzon Rehberi