
Gizem Güven, İzmir depremi sonrası sosyal ağ hesabından 1999 yılında Gölcük’te meydana gelen depremde yaşadığını korkuyu takipçileriyle paylaştı.

1999 depremine ait annesiyle olan fotoğrafını yayınlayan 26 yaşındaki oyuncu, o günü katiyen unutamadığını belirtti.

Gizem Güven, ailesi ile birlikte Yalova’ya ziyarete gittikleri sırada depreme yakalandığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, “99 depreminde enteresan içinden çıkmış̧ bir insan olarak en hassas olduğum konu. Beş yaşındaydım fakat asla unutamam. Tekrarı yaşanmasın herkese fazla geçmiş̧ olsun” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, “99 depreminde enteresan içinden çıkmış̧ bir insan olarak en hassas olduğum konu. Beş yaşındaydım ama katiyen unutamam. Tekrarı yaşanmasın herkese fazla geçmiş̧ olsun” ifadelerini kullandı.
yer sarsıntısı